Lotus Textile Care & Training | Un velier numit NO.MAD TALKS
8674
post-template-default,single,single-post,postid-8674,single-format-standard,qode-listing-1.0.2,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-13.1.1,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Un velier numit NO.MAD TALKS

Căpitan și echipaj, permiteți să raportez!

Acum câțiva ani eram cu un tip care are permis de barcă și am ieșit de câteva ori pe mare cu velierul. Pe lângă pasiunea lui pentru ambarcațiuni și pentru aventura pe care i-o oferea fiecare experiență pe mare mai este ceva care mi-a plăcut. Perspectiva lui despre navigație, despre neprevăzut, despre încercări și despre faptul că dacă nu îți iese acum așa cum îți dorești, mai aștepți puțin să se schimbe vântul și mai încerci o dată. Acele momente pentru el erau despre a naviga, nu despre a ajunge.

Am învățat câte ceva din experiențele de pe mare din perioada aia. Am învățat că atunci când ieși în larg ai nevoie de un echipaj, că fiecare are locul lui stabilit, că există reguli și că ai încredere în celălalt, iar atunci când nu se descurcă te duci să îl ajuți să reușească. Că atunci când pur și simplu nu înțelegi cum să faci, nu îți iese sau nu mai poți, ceri ajutor. Ne ajutăm reciproc pentru că suntem cu toții în aceeași barcă.
Îmi amintesc și momentul în care în timp ce navigam și aveam nevoie să schimbăm sensul, dar nu reușeam, am auzit:

– Lasă-o puțin așa să vedem ce se întâmplă…

Atunci ne-am așezat și ne-am relaxat, am inspirat și ne-am uitam la mare, iar mai tarziu am încercat din nou.

Velierul ăsta în care m-am suit acum ceva timp se numește Freelanceri NO.MAD Talks. Este locul unde fiecare dintre noi știe să facă câte ceva, fiecare dintre noi are o pasiune, un vis și are abilități despre care habar nu avem, dar pe care le vom descoperi în timp.

Când stai pe puntea de aici simți ce înseamnă să faci parte dintr-un grup, să aparții și vezi că oamenii sunt frumoși. Aici am intâlnit-o pe Angela Minca care m-a întrebat cu ce poate să mă ajute chiar dacă ne mai văzusem doar o singură dată, am întâlnit-o pe Anca Spiridon care a venit în mijlocul zilei, între întâlniri, să îmi spună că are o idee de eveniment pentru un proiect, pe Lacramioara Vidru cu care am mers la film și apoi ne-am pierdut în povești și interpretări, pe Iunieta Sandu cu care am povestit despre frici si multe altele de prima data când ne-am văzut, pe Mihaela Gheață zis și Scufița care mă ajută să scot capul în online și mă încarcă cu energia ei efervescentă. Acum câteva zile am cunoscut-o și pe @Roxana care m-a ajutat să văd mai clar o situație care ma frământa grozav. Aaa și Ionela Stoica care gătește excelent și prin ochii căreia îmi place la nebunie să mă văd. Lista asta poate continua pentru încă câteva pagini, dar aleg să ma opresc aici cu mențiunea că mai sunt multe alte persoane aici pe punte, dar altceva vreau să vă povestesc.

 

Ca orice velier și acesta are un capitan și pe lângă căpitan, de anul acesta, i s-a alăturat si un echipaj format din 3 oameni grozavi. În perioada aceasta au fost nevoiți să treacă evenimentele în online sub forma video-conferințelor și să lucreze chiar mai mult decât de obicei. Sunt momente în care le este greu și în care sunt copleșite de ceea ce se întamplă sau de volumul de muncă. Cu toții trecem prin stări de confuzie și experimentăm fel de fel de trăiri, și cu toate acestea echipajul ăsta ne susține, ne arată drumul mai departe, ne ajută să găsim soluții, ne ține uniți și are grijă de sănătatea minții noastre.

 

– Căpitan și echipaj, permiteți să raportez! Aici pasager Entuziasm de pe velierul NO.MAD Talks. Faceți o treabă grozavă! Vă mulțumesc!