Lotus Textile Care & Training | Sa ai curaj. Curaj sa orice. Curaj si rabdare.
8620
post-template-default,single,single-post,postid-8620,single-format-standard,qode-listing-1.0.2,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-13.1.1,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Sa ai curaj. Curaj sa orice. Curaj si rabdare.

Si asa a inceput formarea comunitatii Lotus textile care & training.

A inceput cu workshopul Ce spui dupa „Buna ziua”? pentru antreprenorii curajosi din domeniul curatatoriilor – spalatoriilor textile in care am discutat despre ce se intampla in spatele biroului de receptie atunci cand vine clientul si lasa hainele. Despre emotiile pe care le simti atunci cand interactionezi cu un client, despre ce metoda folosesti ca sa verifici repede hainele, dar in acelasi timp sa vezi toate partile produsului, despre faptul ca este esential sa il informezi pe cel din fata ta si sa ii povestesti putin despre ce se va intampla cu produsul lui. Am vorbit despre cum ne vede clientul pe noi. Pe noi oamenii care lucram cu oameni.

 

Am mai vorbit despre faptul ca atunci cand tu, om iubitor, lasi hainele pentru ca noi sa avem grija de ele, esti vulnerabil deoarece hainele inseamna emotie, povesti si oameni dragi. Asa ca noi, cei din spatele biroului de receptie, invatam cum sa iti oferim o experienta placuta iar tu inveti sa ai incredere ca hainele tale sunt in siguranta.

 

Feedback-ul primit m-a facut sa simt ca munca mea da roade si mi-a intarit ideea ca avem nevoie unii de ceilalti si ca aceasta comunitate in care ne sustinem si ne impartasim experientele, in care crestem frumos si in care facem lucrurile cu suflet este intentia mea autentica.

 

Dragi antreprenori curajosi, fauritori de haine si oameni iubitori abia astept sa va povestesc despre urmatoarea intalnire pe care o planuiesc si abia astept sa ne cunoastem .

 

Sa ai curaj, cititorule! Curaj sa orice. Curaj si rabdare.

 

Create . Wear . Care