Lotus Textile Care & Training | Colaborarile, sustinerea reciproca si puterea comunitatii
8655
post-template-default,single,single-post,postid-8655,single-format-standard,qode-listing-1.0.2,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-13.1.1,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Colaborarile, sustinerea reciproca si puterea comunitatii

Colaborarile, sustinerea reciproca si puterea comunitatii – puterea de a oferi

 

Acum ceva timp am vazut o postare de-a Luizei. Mi-a atras atentia. Am facut un print screen postarii cu gandul sa o caut si sa ii aflu povestea ca sa inteleg ce face si de unde vine pasiunea ei pentru haine, pentru arta si pentru a oferi.

 

Cateva luni mai tarziu eram cu zambetul pana la urechi de uimire si de bucurie cand am stabilit sa ne intalnim. De atunci pana astazi, am petrecut deja cateva ore impreuna, am schimbat idei, ne-am impartasit valorile, ne-am conectat si am pus de-o colaborare. Punem tara la cale prin proiecte care au la baza sustenabilitatea, ingrijirea hainelor si puterea comunitatii – puterea de a oferi.

 

Este un om iubitor care emana pasiune si haine. Ea este Luiza Olteanu –  este style coach  – ei ii ceri sfaturi si parerei atunci cand iti doresti sa schimbi, sa imbunatatesti ori sa rafinezi ceva din aspectul exterior.  Apelezi la ea cand te gandesti cum sa imbini si sa combini haine pentru a le transforma in tinute vestimentare. Iti povesteste si te invata despre analiza cromatica, merge cu tine la shopping ca sa te ajute sa iti cumperi ce ti se potriveste si vine la tine acasa pentru un audit al garderobei. Adica este cu tine la fiecare pas.

 

Misiunea ei ca Style Coach este sa ghideze fiecare femeie cu care lucreza astfel incat sa se simta frumoasa in pielea ei si sa poarte hainele care o avantajeaza.

 

Brandul ei este Rebrand Yourself. Gasesti aici www.rebrandyourself.ro proiectele, serviciile pe care le ofera si o gramada de informatii despre cum sa ai grija de tine ( merita sa dai subscribe  – are concursuri faine si reduceri).  O poti urmari si pe Facebook  pe pagina @rebrandyourself sau profilul Luiza Olteanu.

 

Atunci cand iti doresti o schimbare cauta oameni care sa te inspire, sa te sustina si sa te ghideze in procesul tau. Nu este despre a reusi singura, ci despre comunitate si  frumusetea de a face transformarea impreuna.

 

Sunt recunoascatoare pentru puterea comunitatii!

 

Draga cititorule, sa oferi si sa primesti astazi tot ce ai nevoie!

 

Create . Wear . Care