Lotus Textile Care & Training | About
7616
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-7616,qode-listing-1.0.2,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-13.1.1,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Este deschis.

Paseste in povestea Lotus Textile care and Training.

Proiectul acesta reuneste fauritorii de haine, antreprenorii curajoși și oameni minunați cu pasiune pentru haine într-o comunitate în care conștientizăm cât de important este să avem grijă de materialele textile si de hainele noastre și cum să facem asta într-un mod profesionist și responsabil.

Totul a început din dorința de a crea o comunitate de textile care pentru persoanele care au un business în domeniul spalatoriilor – curatatoriilor textile sau într-un domeniu afiliat. Intentia mea este simpla, cred că pot schimba ceva in mai bine pentru compania ta, oferind traininguri pentru tine si angajații tai. Scopul este de a înțelege mai bine procesul și, de asemenea, partea practică pentru a iti dezvolta business-ul, pentru a iti usura activitatea si pentru a oferi servicii premium. Iti ofer suport pentru ca angajații tai să învețe cum să își facă munca într-un mod mai ușor și mai eficient, astfel încât să livreze clientului final cea mai bună experiență. Trainingurile specifice pentru manageri sau sefii de tura aduc plus valoare și mai multă claritate afacerii.
Investeste in angajatii tai, îmbunătățeste procesul și optimizeaza costurile – acestea sunt câteva subiecte pe care putem lucra împreună. Cred cu tărie că citatul „Better not bigger” ar trebui să fie mantra antreprenorilor.

După un timp m-am gandit „Ia stai asa! De ce nu reunesc și designerii și toți oamenii care iubesc hainele? ”

Si asa am ajuns aici.

Acesta este locul în care tu, fauritor de haine, poți testa efectul spălării asupra materialelor sau a combinațiilor de materiale pe care le folosești, astfel încât prin produsele pe care le faci vei oferi o experiență minunată cumpărătorului tău, chiar și după ce hainele au fost spălate multe ori. De asemenea, poti afla despre etichetele cu simbolurile de îngrijire pe care le pui pe articole și despre modul în care procesul de spălare influențează hainele pe care le faci. 
Te-ai intrebat vreodată care este experiența oamenilor cu hainele cumparate de la tine după ce le spala?

Oameni iubitori de frumos, educați-vă cu privire la a cumpăra cu intenție hainele. Fiți conștienți de materiale și de modurile prin care le poti îngriji. Jacheta preferată sau fusta preferată pe care ai cumpărat-o din acel magazin mișto merită grija ta. Si asta este un mod prin care ai grija de tine.

Ai grijă de mediul inconjurator, de planeta asta a ta? Folosești servicii de spălătorie? Ei bine, afla despre noile modalități prin care te poti bucura de hainele spălate și călcate folosind servicii de spălătorie ecologica, unde se utilizeaza procesul de wet cleaning sau curățare umedă. Astăzi puteți spăla aproape totul la apă. Da, da, chiar asa! Există un procedeu specific care nu mai necesită procesul de curățare uscată chiar si pentru produsele de matase, lana sau costumele barbatesti! Yupeeee!

Dacă inca mai citesti și nu te-am pierdut la al doilea paragraf, înseamnă că iti plac hainele, materialele si iti doresti sa inveti lucruri noi. Acest lucru mă bucura tare mult.

Aici vei gasi workshopuri, articole , informatii despre haine, materiale si nu numai. Vei gasi o comunitate cu oameni pasionati si deschisi la suflet si la minte

 

Create . Wear . Care

CREATE

Invitatie la creatie pentru fauritorii de haine. Haideti sa ne reunim si sa discutam despre testarea materialelor, despre simbolurile de pe etichetele de intretinere, despre experienta clientului dincolo de magazinul tau mai exact dupa ce spala produsele pe care le-a cumparat de la tine.

WEAR

Invitatie la voie buna si networking pentru oamenii iubitori. Haideti sa ne reunim si sa discutam despre ce materiale ne lasa corpul sa respire, despre cum spalam hainele si ce inseamna etichetele de intretinere si cele ale compozitiiei materialului.

CARE

Invitatie la business pentru antreprenorii curajosi. Haideți să ne reunim și să discutăm despre provocarile pe care le intampini in business-ul tau, despre cum creezi o spălătorie - curatatorie textila sustenabila, despre bunele practici, despre optimizarea proceselor pentru spălătorie si instruirea angajaților

IMG_7359-mic

Cred într-o lume în care oamenii iubitori au grija de hainele lor si aleg sa cumpere mai putin dar mai calitativ, în care fauritorii de haine creează cele mai remarcabile produse din materiale testate si etichetate corect cu simboluri de intretinere și într-o lume în care antreprenorii curajosi prospera în activitatea lor de îngrijire a materialelor textile oferind servicii de cea mai bună calitate și aleg calea potrivită pentru a avea grijă de mediul inconjurator.

 

CREATE  .  WEAR  .  CARE