Lotus Textile Care & Training | Enjoying my ride!
8542
post-template-default,single,single-post,postid-8542,single-format-standard,qode-listing-1.0.2,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-13.1.1,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Enjoying my ride!

Mi-am luat inima in dinti, valiza in mana dreapta si espresorul in mana stanga

 

Provin dintr-o familie in care antreprenoriatul si notiunea de business au fost prezente de cand aveam 14 ani. Am vazut cat de mult munceau ai mei si am auzit in fiecare zi murmurul ala al curajului, al fricii si al victoriilor. Parca mi-a intrat cumva in sange nebunia asta. Experienta lor imi ofera o perspectiva conservatoare cu care nu rezonez mereu. Dar in acelasi timp imi ofera si multe lectii valoroase printre care cea despre importanta de a face lucrurile care nu iti fac prea mare placere, dar fara de care ideea ta moare din fasa. Lectiile alea care nu iti plac dar care sunt super importante pentru un antreprenor la inceput de drum sau pentru ca un business sa creasca.

Gandul ala nebun din mintea mea nu imi dadea pace. “ Haide. Ai incredere in tine si in oameni. Du-te acolo si ofera-le ce stii tu mai bine.” Erau momente in care in mintea mea eram pe culmile extazului si momente in care ma gandeam ca este cea mai mare prostie. Dupa ceva timp am inteles ca este despre a oferi oamenilor din pasiunea mea pentru “textile care”, ca este despre a crea comunitati si a gasi oameni pasionati de textile la fel ca mine. Ca sa ajung la asta a trebuit sa dau drumul asteptarilor mele fata de mine si fata de cum “trebuie” sa fac sau cum “trebuie” sa fie.  Mi-a fost si imi este al naibii de greu.

Dupa 7 ani si ceva in care am invatat si am muncit in cadrul unei curatatorii- spalatorii textile incepusem sa nu imi mai gasesc locul. Am stat asa vreo jumatate de an, timp in care simteam cum ma scufund din ce in ce mai tare. Dorinta de a scoate la lumina proiectul asta care era pus la dospit de vreo 5 ani m- a facut sa iau o decizie . Cu o frica greu de descris care ma imobiliza cateodata si cu o nebuloasa in mintea mea legata de cine sunt si ce o sa se intample daca o sa dau gres, mi-am luat inima in dinti, valiza in mana dreapta si espresorul in mana stanga, mi-am dat demisia, am renuntat la chirie si m-am mutat pe canapeaua unei prietene.

 

Salut, sunt Ana Maria Stoica, imi place cafeaua, imi plac plimbarile lungi si cred in puterea intentiei. Misiune mea este de a aduce laolalta designerii creativi, antreprenorii curajosi si oamenii iubitori intr-o comunitate in care sa invatam ce inseamna “textile care”, cum etichetam si testam produsele textile si cum sa avem grija de hainele noastre si astfel de noi insine.

 

Create.Wear.Care